https://religiousopinions.com
Slider Image

Natalie Grant Biografija

Natalie Grant popularna je kršćanska glazbena umjetnica rođena 21. prosinca 1971. godine.

Natalie Grant Quote

"Slušaj, ja nisam heroj, ja sam čovjek samo čovjek ... Toliko sam se godina trošio brinući se o stvarima koje nisu važne i težeći stvarima koje jednostavno nisu toliko bitne. Priznajem da sam većinu dana previše samodopadan i samodopadan da bih uopće primijetio ostatak svijeta, ali hvala Bogu da me je probudio iz moje sebične sna i potaknuo me na akciju. imam samo jedan život. da to bude važno. "
S bloga Natalie Grant

Natalie Grant Biografija

Kršćanska umjetnica Natalie Grant puno joj ide. Nije velika žena ... ali ima velik glas i veliko srce za Boga. Izvana je lijepa koliko i iznutra, a vjerojatno nikada u životu nije fotografirala loše. Ima ono što Simon iz American Idola naziva "to čimbenikom", ali ona nije nikakva diva. Možete računati da će njena glazba uvijek biti stvari Duha, a ne stvari svijeta.

"Uvjeren sam da je ono što ljudi stvarno žele iz glazbe i njihovih života iz dubine", podijelila je Natalie u svojoj biografiji, "i osjećam se kao da imam odgovornost voditi ih tamo. Toliko pop glazba je danas raspoloživa stavovima, držanju, stilovima, ali čini se da je manje o glazbi nego o izgledu, o modi. volim te stvari koliko-toliko više od sljedeće djevojke Ja samo ne želim da me definira.Ali dublje stvari u životu vrijednosti, odnosi, obitelj i moja vjera u Krista oni su ono što je najprivlačnije za neku osobu. I oni zašto zato pjevam. "

Natalie Grant News

  • Natalie Grant za nagradu za umjetnicu godine na 2015. K-LOVE Fan Awards
  • Natalie Grant i "Riječ postaje meso" - Nova zvučna Biblija za žene, koju čitaju žene
  • Natalie Grant ima jedan od 10 najboljih hitova kršćanske glazbe 2005. godine

Natalie Grant Starter Songs

  • "Neću se pomaknuti"
  • "U bolje ruke"
  • "Nema znaka o tome"
  • "Održanog"
  • "Bit ću"
  • "Živi za danas"

Natalie Grant Diskografija

  • Budi jedan, 2015
  • Uragan, 2013
  • Ljubavna revolucija, 2010
  • Neumorno, 2008
  • Vjerujte, 2005
  • Awaken, 2005
  • Štovanje Natalie Grant i prijatelja, 2004
  • Dublji život, 2003
  • Jači, 2002
  • Natalie Grant
Priča o Peleu, havajskoj boginji vulkana

Priča o Peleu, havajskoj boginji vulkana

Jainizam: pet velikih zavjeta i dvanaest zavjeta laika

Jainizam: pet velikih zavjeta i dvanaest zavjeta laika

Recepti za ostatak subote

Recepti za ostatak subote