https://religiousopinions.com
Slider Image

Matthew West Biografija

Matthew West Rođen

25. travnja 1977. kao Matthew Joseph West u Chicagu, Illinois.

Matthew West Quote

"Stvar je u tome što se oblačite, idete u crkvu, bacate dvadeset u tanjur s ponudom. Sve su stvari dobro i dobro, ali to vas ne čini kršćaninom."

Iz internetskog portala About.com s Kim Jones

Matthew West Rane godine

Matthew West odgojen u predgrađu Chicaga, imao je dvije strasti ... bejzbol i glazbu. Igrao je bejzbol kroz srednju školu i bio je kapetan njegove ekipe kao stariji. Dobio je četverogodišnju stipendiju za glazbu na Sveučilištu Millikin u Illinoisu, a diplomirao je 1999. Ubrzo nakon što ga je diplomirao, Word Music potpisao ga je s ugovorom o pisanju pjesama.

Jump5, Rachael Lampa i Salvador svi su snimali njegovu glazbu, a West je zadovoljio vlastitu potrebu za nastupom svirajući na koledžima i crkvama. Snimio je demo i 2002. godine Universal South ga je sazvao na sastanak.

Matthew West potpisao:

Nekoliko dana prije sastanka s etiketom, West se zatvorio iz svoje kuće. Pokušao je otvoriti prozor kako bi ušao, ali ruka mu je klizila i prošla kroz čašu. Jako krvarenje uzrokovalo je da propadne u stanju šoka. Građevinski radnici pronašli su ga srušenog na ulici i odveli u bolnicu. Probudio se pet dana kasnije vijest da su liječnici osjećali da više nikada neće igrati. Nakon tri mjeseca fizikalne terapije, opet je igrao i potpuno se oporavio. Ponuda s Universal Jugom još uvijek je bila otvorena, a Happy, njegovo debitantsko izdanje, hit je trgovinama 2004. godine.

Matthew West dobiva novu oznaku

Nakon dva izdanja s Universal South-om i reizdanja njegovog demo snimke kao cjelovečernjeg projekta West prešao je na Sparrow Records. Napravljeni su planovi da se studio pogodi sa potpuno novim pjesmama i koncerti su rezervirani svuda. Ali sve je naglo zaiskrilo nakon što je Matthew izgubio glas i rečeno mu je da je na glasovnim žilama imao krvne žile i krvne žile. Jedini tretman koji bi mu pružio priliku da ponovno pjeva, bila su dva mjeseca potpune tišine i operacije.

Stvari su se potamnile i West je rekao da se nalazi na neizvjesnom mjestu. Njegova vjera, međutim, nije mu dopuštala da ostane tamo predugo. Po završetku oporavka glas mu se vratio, vjera je bila snažna i karijera mu se vratila na pravi put. Something To Say, njegov prvi projekt Sparrow, objavljen 2008. i vodeći singl, "The Motions", postao je hit # 1.

Matthew West Diskografija:

  • Live Forever, 2015
  • U svjetlost, 2012
  • Srce Božića, 2011
  • Priča iz vašeg života, 2010
  • Nešto za reći, 2008
  • Sellout, 2006
  • Povijest, 2005
  • Sretno, 2004

Matthew West Starter Songs:

  • "Prijatelj u svijetu"
  • "Znam da si tamo"
  • "Spremi mjesto za mene"
  • "Ti si sve"
  • "Život u tebi"

Matthew West Dodaci:

  • Umjetnici koji zvuče slično kao i Matthew West
  • Kršćanske vjenčane pjesme
  • Kršćanske pogrebne pjesme

Matthew West - Novosti i bilješke:

  • Matthew West dobit će 2 nominacije za nagrade K-LOVE 2015
  • Vrhunska kršćanska božićna glazba za 2011. godinu
  • Top 40 kršćanskih pjesama iz 2008. godine
  • Top 10 hitova iz 2005

Matthew West Online

  • Službena stranica Matthew West
  • Matthew West na Twitteru
  • Matthew West na Facebooku
  • Matthew West na YouTubeu
Tamjan cijelog mjeseca

Tamjan cijelog mjeseca

6 osnovnih knjiga o ramaji

6 osnovnih knjiga o ramaji

Naplata Božica

Naplata Božica