https://religiousopinions.com
Slider Image

Životopis trećeg dana

Formiran je treći dan

Bend je nastao 1991. godine u Marietti, Georgia.

Životopis trećeg dana

Rokeri sa sjedištem u Atlanti imaju svoj 28 singl singlova, 10 zlatnih albuma, dva platinasta albuma, četiri nagrade Grammy i 24 GMA-ove nagrade Dove Awards, a prodali su više od 7 milijuna albuma. Kad su Powell i Lee započeli treći dan davne '91. (Tai Anderson i David Carr pridružili su se '93; Avery-u '95.), Bili su pravo na fakultetu i još su zadržali posao. Imali su kombi, san i strast za glazbom. Šanse su prilično dobre da nisu imali pojma da će ih časopis Billboard na kraju nazvati "ne samo jednim od najboljih kršćanskih bendova 90-ih, već i jednim od najboljih rock bendova".

Njihovih 12 izdanja sadržavalo je moderni rock, techno zvukove, Southern rock, pa čak i glazbu za pohvale i obožavanje, s dva albuma za obožavanje Offerings and Offerings II idu platina i zlato, respektivno. Ali čak i uz sve različite stilove i zvukove, jedno je ostalo stalno ... njihova strast za dijeljenjem Kristove nade i njihove glazbe kroz njihovu glazbu.

Članovi benda trećeg dana

  • David Carr - bubnjar (rođendan - 15. studenog 1974.)
  • Mark Lee - gitarist (rođendan - 29. svibnja 1973.)
  • Mac Powell - vodeći vokal (rođendan - 25. prosinca 1972.)

Brad Avery - gitarist - napustio je grupu u proljeće 2008. godine. Tai Anderson - Bassist - najavio je odlazak da 2015. godine provede više vremena s obitelji.

Diskografija trećeg dana

  • Vodi nas natrag: Pjesme bogoslužja - 3. ožujka 2015.
  • Čudo, 2012
  • POKRET, 2010
  • Otkrivenja uživo, 2009. - Certificirano RIAA Gold 8. travnja 2010
  • Otkrivenje, 29. srpnja 2008. - Certificirano RIAA Gold 20. kolovoza 2010
  • Kronologija Vol. 2, kolovoz, 2007
  • Božićne ponude, listopad 2006. - Certificirano RIAA zlato prosinac 2012
  • Gdje god da se nalazite, 1. studenog 2005. - Certificirano RIAA Gold 5. travnja 2006
  • Live Wire, 2004 - Certificirano RIAA Gold & RIAA Platinum 16. prosinca 2004
  • Žica, 2004. - Ovjereno RIAA Gold
  • Ponude: Album za obožavanje, 2000. - RIAA Gold & RIAA Platinum certificirani
  • Vrijeme, 1999. - Ovjereno RIAA Gold
  • Južne staze, 1999
  • Zavjera # 5, 1997
  • Treći dan, 1996

Brze činjenice trećeg dana

Dave

  • Dave i Tai išli su u istu srednju školu.
  • U2's Joshua Tree natjerao ga je da bude u bendu.

oznaka

  • Njegov najdraži superheroj je Aquaman.
  • Maca je upoznao u srednjoj školi.

Tai

  • Kao dijete bio je prvak u rolanju.
  • Tai voli kajakaštvo.

ortak

  • Mac voli jesti Nutter Butters u autobusu.
  • Guns and Roses ' Apetit for Destruction' jedan je od albuma zbog kojeg je poželio da bude u bendu.

Vijesti trećeg dana

  • 2015 Dove Award - treći dan dobiva dvije nominacije
  • 2015 K-LOVE Nagrade navijača vide se treći dan s 2 čvora
  • Treći dan koncerta - datumi 2013. godine
  • Treći dan u trčanju za 2 golubice - 2011
  • Treći dan - Finalist izbora čitatelja - 2011
  • Treći dan dobiva GRAMMY Win - 2010
  • Treći dan pobjeđuje GRAMMY - 2005
  • Povratak trećeg dana NASCAR - 2004
  • Top 20 kršćanskih pjesama iz 2003
  • Treći dan

Veze za treći dan:

Službena stranica
Službena stranica Trećeg dana prepuna je svega što biste se mogli nadati o bendu i glazbi. Podaci o turu, veze na stranice obožavatelja, ploče za poruke i dodaci poput pozadina za učitavanje neke su od stvari koje ćete ovdje pronaći.

C Music Intervju za glazbu
Svibnja 2003

Treći dan bas bas

Religija Istočnog Timora, katolička zajednica u jugoistočnoj Aziji

Religija Istočnog Timora, katolička zajednica u jugoistočnoj Aziji

Biografija Athanasiusa, biskupa u Aleksandriji

Biografija Athanasiusa, biskupa u Aleksandriji

Kako izvršiti ispitivanje savjesti

Kako izvršiti ispitivanje savjesti