https://religiousopinions.com
Slider Image

Jump5 - Christian Tween Band

Jump5 Članovi

  • Brandon Hargest - rođen 17. ožujka 1987
  • Brittany Hargest - rođena 2. kolovoza 1988. godine
  • Chris Fedun - rođen 14. lipnja 1986
  • Lesley Moore - rođen 15. listopada 1986. godine

Jump5 Biografija - rane godine

Jump5 pogodio je zračne valove 2001. godine kao "obiteljsku alternativu seksualnoj tinejdžerskoj pop sceni koja se emitira na zračnim valovima širom zemlje". Brat i sestra Brandon i Brittany Hargest, zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Lesley Moore, Libby Hodges i Chris Fedun, brzo su postali tinejdžerski fenomen poznat kao Jump5.

Nakon samo tri godine i tona uspjeha, grupa je sve smanjena kad je Libby napustio sastav. Ostatak grupe nastavio je naprijed kao "tinejdžerski idoli", ali s razlikom ...

"Cijelo vrijeme", rekao je Brandon u priopćenju za javnost, "željeli smo učiniti više od zabavljanja samo ljudi; htjeli smo i njima pomoći."

Jump5 odlučuje dati Tweens i tinejdžere ono što žele, a da ne žrtvuju ono što im je potrebno zdrave, pozitivne poruke o tome da budu vjerni sebi, poštuju i prihvaćaju druge, i uživaju u svim životima koji mogu ponuditi. Ljepota toga je bila (i još uvijek je) u tome što se nikada nisu morali odustati od nošenja oskudne odjeće ili uvlačenja tajnih spolova u sliku kako bi bili popularni.

Jump5 Hita u glavni tok

Mogućnost prelaska granica obično povezanih s kršćanskim glazbenicima omogućila je Jump5 nastupati pred milijunima, s nastupima na Nickelodeonu, ABC Božićno jutro s Regisom i Kellyjem tri godine zaredom, dvije šetnje na CBS Early Showu, nastupima na Kristalna katedrala, PTL i Disneyjev kanal. Oni su na većim pozornicama „kod kuće“ kao i u manjim crkvama.

Četiri pjesme Jump5 sletele su na glavne filmske filmove ( Film Lizzie McGuire, Sleepover, Ella Enchanted, Brother Bear ), a nastup za predsjednika Georgea W. Busha u Bijeloj kući zaokružuje impresivan životopis za sve ... samo tinejdžeri!

Obožavamo ovaj život i ne bismo željeli propustiti ove prilike koje smo trenutno imali, kaže Brandon. We re samo se zabavljati s tim. Mislimo da je sa eksplozija! Ne bismo ništa promijenili.

Jump5 kaže zbogom

Sredinom 2007., Jump 5 objavio je da će na jesen izvoditi oproštajnu turneju prije nego što nastavi sa svojim sada već odraslim životima. U intervjuu za Christian Today, Chris je podijelio da će se preseliti u Kaliforniju kako bi studirao glumu dok nastavlja plesati i stvarati glazbu. Leslie, koja ide u školu u Nashvilleu, objavila je da je zaručena, a brat i sestra dvojac Brandon i Brittany rekli su sugovornici Courtney Lee da će ostati u glazbi u vlastitom bendu.

Pa gdje su sada?

Nakon odrastanja u središtu pozornosti, a zatim odlaska u šetnju, obožavatelji se često pitaju što je s djecom koja su nekada bila skok 5.

Brandon Hargest - Nakon što je završio fakultet i nakratko formirao bend pod nazivom "gost" sa sestrom, Brandon je proveo prvih pet godina nakon što se bend povukao radeći u glazbenoj industriji. Zauzimao je pozicije kao voditelj cesta, radio promotor i agent za rezervacije. Od tamo je radio kao energetski revizor / analitičar podataka, bio je suvlasnik društvene medijske tvrtke, a zatim je krenuo u prodaju. Godine 2016., kada ne pomaže Apple klijentima kao stručnjak, proizvodi glazbu sa Split Fusion Studios.

Brittany Hargest - Nakon skoka 5 i "gosta", Brittany se potpisala s SoulStride Records i objavila jedan solo projekt, " Love All The Way", 2011. godine (Buy from Amazon). Godine 2015. ona i ostatak obitelji (uključujući Brandon) otvorili su Hargest Akademiju scenskih umjetnosti in Franklin, Tennessee.

Chris Fedum - Chris je ostao u industriji zabave, formirajući MicUp Fedun Productions i Written Soul Music. 2007. godine pojavio se u Dance of the Dead, komediji o zombiju koja se samostalno snimala, igrajući ulogu Prom Kinga.

Lesley Moore - Lesley se oženio Danielom Sawyer in 2009. i njih dvoje su imali djevoj icu, McKinley Mae, in 2012.

Skok 5 Diskografija

  • Pozdrav i zbogom - 2007
  • Rock ovaj Božić - 2005
  • Sjajna zvijezda - 2005
  • The Best Best of Jump5 - 2005
  • Sanjati u boji - 2004
  • Mix it Up - 2004
  • Ubrzati - 2003
  • Sva radost u svijetu - 2002
  • Sve vrijeme u svijetu - 2002
  • Skok5 - 2001

Skok 5 Zabava i sitnice

  • Djeca u kršćanskoj glazbi
  • Grupa je prodala preko milijun jedinica
  • Skok 5 izveden je za predsjednika Georgea W. Busha u Bijeloj kući
  • Imali su svoje singlove na nekoliko filmskih i televizijskih zvučnih zapisa, uključujući Beauty and the Beast, Brother Bear, Ella Enchanted, Lilo i Stitch, Sleepover Lizzie McGuire Movie

Životopis Ignacija Antiohijskog: apostolski otac, kršćanin mučenik

Životopis Ignacija Antiohijskog: apostolski otac, kršćanin mučenik

Yule zanatski projekti za zimski solsticij

Yule zanatski projekti za zimski solsticij

Svakodnevno pogansko življenje

Svakodnevno pogansko življenje