https://religiousopinions.com
Slider Image

Zgrada 429

Zgrada 429 Formirana

Zgrada 429 nastala je u Fayettevilleu u Sjevernoj Karolini 2000. godine od strane vodećeg pjevača / primarnog tekstopisaca Jason Roy-a, dok je još studirao.

Gradnja 429 članova

  • Jason Roy (glavni vokal / gitara / tipke)
  • Michael Anderson (bubnjevi)
  • Jesse Garcia (gitara / tipke / pozadinski vokal)
  • Aaron Branch (bas / pozadinski vokal))

Bivši članovi

  • Scotty Beshears (bas)
  • Christian Fuhrer (bubnjevi)
  • Paul Bowden (gitara)
  • Saul Johnson (bubnjevi)

Zgrada 429 Životopis

Nazvani po aktivnosti grupe mladih koja se zove "Izazov 429", 429 članova zgrade svoje ministarstvo temelji na Efežanima 4:29, gradeći druge kroz svoje riječi i glazbu. Od početka je bend uvelike gostovao, svirajući 100 emisija svoje prve godine, radeći upravo to.

Ubrzo potpisan Word Records, bend je izdao svoj prvi EP, Glory Defined, 2004. Unutar tri tjedna, vodeći singl i naslovna pjesma dosegli su do vrha AC ljestvice Christian Radio Weekly-a. Mladi bend privukao je pažnju fanova, kritike i radija te je 2005. godine proglašen Dove Awards novim umjetnikom godine. Zamah nije malo usporio i nakon više od desetljeća u industriji, Building 429 je još uvijek radi prekovremeno da bi podigao ljude koji ih čuju.

Zgrada 429 Diskografija

  • Nenasiljeno, 2015
  • Nećemo biti uzdrmani, 2013
  • Slušaj zvuk, 2011
  • Zgrada 429, 2008
  • Definirana slava: Najbolje od zgrade 429, 2008
  • Iris To Iris, 2007
  • Uspon, 2006
  • Prostor između nas: Prošireno izdanje, 2005
  • Prostor između nas, 2004
  • EP definiran slavom: Ograničeno izdanje, 2004

Izgradnja 429 Starter Songs

  • "Natrag k meni"
  • "Neustrašiv"
  • "Besplatno"
  • "Definirana slava"
  • "Vjerujem / Isus je odgovor"
  • "Sad je gotovo"
  • "Pjevanje preko mene"
  • "Vaša ljubav ide dalje"

Zgrada 429 Trivia

  • "429 Challenge" bilo je nešto u čemu je Jasonova supruga Cortni sudjelovala kao tinejdžer. Ako je netko iz grupe rekao nešto negativno o drugoj osobi, dobili su upozorenje 429 i morali su reći nešto lijepo toj osobi da podigne ono što su joj porušili.
  • Bend je objavio dva indie CD-a i EP prije potpisivanja: Building 429, Prelight and Flight .
  • "Glory Defined" proglašen je BMI-ovom kršćanskom pjesmom godine 2005. godine.
  • Bend je bio u Meksiku, na turneji, kada je Jason primio poziv iz svoje matične crkve u Clarksvilleu u Tennesseeju, tražeći od njega da se prijavi za bogoslužni pastor tijekom božićne službe. Taj je poziv započeo novo poglavlje u njegovom životu i prelijevanje se filtriralo i u bend.
  • Zgrada 429 intenzivno je surađivala s Hranom za gladne.
  • Kršćanske pjesme o jednom
  • Pjesme za ljude koji se osjećaju odvojeni od Boga

Zgrada 429 Vijesti

  • Building 429 je Top Christian Rock Band
  • Zgrada 429 dobila je nagradu Grammy u 2014. godini
  • Gradnja 429 nominirana za najbolji Christian Rock Band u 2012. godini
  • "Prostor između nas" - Kršćanska pjesma tjedna 8. kolovoza 2005
Religija u Tajlandu

Religija u Tajlandu

Čarobne tehnike uzemljenja, centriranja i zaštite

Čarobne tehnike uzemljenja, centriranja i zaštite

Religija u Kambodži

Religija u Kambodži