https://religiousopinions.com
Slider Image

Biografija novina

Newsboys osnovali su 1985. u Mooloolaba u Australiji Peter Furler i George Perdikis.

Newsboys u ranim danima

Prve dvije godine nakon što su se formirali, bend koji danas poznajemo pod nazivom Newsboys zvao se The News, a svirali su koncerte u crkvenim podrume i u pabovima u rodnoj Australiji. Izdali su jedan indie album i to je bilo dovoljno da privuče pažnju Refuge Communications. Nakon potpisivanja s Refuge 1987. godine, došli su u SAD i promijenili ime u The Newsboys kako bi izbjegli sukob s Huey Lewis i News.

Dani glavnih etiketa

1990. godine grupa se potpisala sa Star Songom i nastavila je izdavati sljedećih sedam albuma s izdavačkom kućom. Na albumu broj tri, bend je dobivao pažnju. Partnerstvo s glazbenikom, tekstopiscem i producentom Stevom Taylorom odvelo ih je do sljedeće razine. EMI / Sparrow kupio je Star Song, a nova pokretačka snaga pomogla je gurati bend još dalje.

Članovi Newsboysa

  • Jody Davis - gitara
  • Michael Tait - vokal
  • Jeff Frankenstein - ključevi
  • Duncan Phillips - bubnjevi

Bivši novinski članovi

  • Peter Furler - bubnjevi praćeni vokalima (1985. - 2009.) - Peter je uspješan solo umjetnik
  • George Perdikis - gitara (1985. - 1990.)
  • John James - vokal (1986 - 1998) - John je evanđelist i suosnivač i-REACH International
  • Sean Taylor - bas (1986 - 1994) - Sean je sada učitelj
  • Phil Yates - gitara (1987. - 1989.) -
  • Corey Pryor - ključevi (1989. - 1990. i 1991. - 1993.) - Corey se vraća u Australiju, radi kao producent, glazbeni direktor i savjetnik
  • Jonathan Geange - gitara (1990. - 1991.) - Jonathan podučava gitaru putem SupaStarGuitara
  • Vernon Bishop - gitara (1991. - 1992.)
  • Kevin Mills - bas (1994. - 1995.) - Umro je 3. prosinca 2000. godine nakon nesreće na motociklu
  • Phil Joel (Urry) - bas (1995. - 2006.) - Nakon uspješne solo karijere, Phil i njegova supruga osnovali su ministarstvo namjerno Ljudi
  • Bryan Olesen - gitara (2003 - 2006) - Bryan je osnivač VOTA
  • Paul Colman - gitara (2006. - 2009.) - Paul je uspješan solo umjetnik

Diskografija

  • Hallelujah za križ, 2014
  • Restart, 2013
  • Bog nije mrtav, 2011
  • Božić! - News News za odmor, 2010
  • Rođen opet, 2010
  • U rukama ruke, 2009
  • vijesti uživo: Houston We Are GO, 2008
  • Najveći hitovi, 2007
  • Idi | Remixed, 2007
  • Idi, 2006
  • On kraljuje: Zbirka bogoslužja, 2005
  • Pobožnost, 2004
  • Klanjanje: The Worship Album, 2003 - Ovjereno RIAA Gold
  • Napredovati, 2002
  • Sjaj - hitovi, 2000. - certificirano RIAA zlato
  • LoveLibertyDisco, 1999
  • Korak do mikrofona, 1998. - certificirano RIAA Gold
  • Vodite me svome vođi, 1996. - certificirano RIAA Gold
  • Going Public, 1994. - Certificirano RIAA Gold
  • Ne stidi se, 1992
  • Dječaci će biti Boyz, 1991
  • Pakao je za vimpe, 1990
  • Pročitajte sve o tome, 1988
  • Vraća se, 1987. godine

Radio singlovi br. 1:

  • "Ponovno rođen"
  • "Put izvan sebe"
  • "Spasite svoj život"
  • "Nešto lijepo"
  • "Ti si moj kralj (zadivljujuća ljubav)"
  • "On kraljuje"
  • "Milion komada"
  • "To si ti"
  • "Radost"
  • "Zabavni anđeli"
  • "Woo Hoo"
  • "Believe"
  • "Korak do mikrofona"
  • "Vodi me svome vođi"
  • "Stvarnost"
  • "Pusti to"
  • "Dobra stvar"
  • "Prekrasan zvuk"
  • "Sjaj"
  • "Duhovna stvar"
  • "Istina i posljedice"
  • "Stvarna dobra stvar"
  • "Nije me sram"
  • "Jedno srce"

Nagrade i ostali mediji

Nisu samo bili na našem radiju. Newsboys su predstavljeni na TV-u i u tisku.

TV značajke:

  • "CBS nedjeljno jutro"
  • "Vijesti naslova CNN-a"
  • "Crook & Chase"
  • "Večeras za zabavu"
  • "Dobro jutro Amerika"
  • "Dobro jutro Australija"
  • "Noćna linija Australija"
  • "WGN jutarnji show"
  • CBN
  • CNBC
  • Dnevna TV
  • E!
  • ESPN II
  • Život danas
  • PAX koncert
  • PBS
  • VH1

Značajke ispisa:

  • Mreža albuma
  • Arizona Republika
  • Chicago Tribune
  • Dallas Morning News
  • Detalji
  • Detroit Free Press
  • ELLE - australska
  • Zabava tjedno
  • Forbes
  • Gitarist
  • HITS
  • Los Angeles Times
  • Moderni bubnjar
  • Dnevnik motokrosa
  • Newsweek
  • Pollstar
  • RayGun
  • Kotrljajući kamen
  • Kronika San Francisca
  • Sydney Morniing Herald
  • sekiracija
  • Tinejdžeri
  • Australac
  • USA Today

Nagrade za novinare:

  • 2003 - Izbor čitatelja časopisa CCM - omiljeni umjetnik godine
  • 2000 - SESAC-ov kršćanski tekstopisac godine (Peter Furler)
  • 1999. - Nagrada za Billboard Music Video - Najbolji CCM video ("Zabavni anđeli")
  • 1999. - Nagrade čitatelja magazina CCM - Najdraža pjesma („Zabavni anđeli“) i omiljeni izvođači uživo
  • 1999. - Nagrade internetskih anketa Crosswalk.com - Omiljena pjesma ("Zabavni anđeli") i Omiljeni video ("Zabavni anđeli")
  • 1999. - Međunarodna nagrada za anđele - Video ("Zabavni anđeli")
  • 1999. - Dove Awards - kratki glazbeni video ("zabavni anđeli")
  • 1998. - Nashville Music Award - omiljeni album CCM-a ( korak do mikrofona )
  • 1997 - Dove Awards - Snimljeno glazbeno pakiranje ( Vodite me svome vođi )
  • 1995. - Međunarodna nagrada anđela - video ("Sjaj")
  • 1995. Dove Awards - singl snimljen u rocku ("Sjaj")
  • 1995 - Dove Awards - Rock album ( Izlazeći javno )

Uz ove brojne pobjede, Newsboys su također primili još 17 Dove nagrada i četiri Grammy nominacije.

Hebrejski nazivi za dječake i njihova značenja

Hebrejski nazivi za dječake i njihova značenja

George Whitefield, pravopisni evanđelist Velikog buđenja

George Whitefield, pravopisni evanđelist Velikog buđenja

Tamjan cijelog mjeseca

Tamjan cijelog mjeseca