https://religiousopinions.com
Slider Image

Mary Mary Biografija

Marija Marija oblikovana

Njihov debitantski album na Columbiji izašao je 2000. godine.

Marija Marija - rane godine

Sestre Erica i Tina Atkins, rođene dvije godine odvojeno, odrasle su pjevajući u crkvenim zborovima. Glazba im je uvijek bila san pa su se oboje upisali na El Camino College da bi studirali glas. U svojim ranim 20-ima, gostovali su 1995. godine na putujući evanđeoski show Michaela Matthewa Mama žao mi je, a oboje su gostovali kao rezervni pjevači za nekoliko popularnih R&B umjetnika u narednih nekoliko godina.

Mary Mary - Veliki prekid

Producent Warryn Campbell (za koju se Erica vjenčala 2001.) pomogao im je da steknu svoj talent ispred tvrtke EMI Music i potpisan je izdavački ugovor. Njihove su se pjesme ubrzo čule na glavnim filmskim filmskim snimkama za Dr. Dolittle i The Prince of Egypt, kao i na albumima umjetnika poput Yolande Adams, 702 i Robina S.

Snaga njihovog talenta brzo je postala vidljiva i u pjevačkoj areni, a Columbia Records potpisali su ih za ugovor o snimanju 2000. Njihov debitantski album, Thanksful, hit je bio u svibnju, a RIAA Certified Gold 23. kolovoza 2000., Platinum u prosincu Osvojio je GRAMMY Best Contemporary Soul Gospel album 2000. i Dove Urban Album of the Year 2001. godine.

Od pozornice do malog ekrana

Dana 29. ožujka 2012. fanovi koji su bili u emisiji WE tv gledali su Erica i Tina kako debitiraju u svojoj tjednoj TV emisiji. Mary Mary uzima gledatelje iza kulisa u kojima sestre uravnotežuju rad, obitelj, odnose i život općenito.

Erica ide solo

Glasine o raskidu počele su snažno i teško padati u prosincu 2012. U siječnju 2013. sestre su za Essence.com rekli da to nije raskid, to je samo pauza jer su im se "spojile u boku" 12 godina i trebalo im je vrijeme da ponovno procijene svoje živote. Erica je željela nastaviti solo karijeru, a Tina je željela odmarati se od reflektora da putuje i odmori se (kad ne snima emisiju). Uvjerili su sve da, bez obzira na to što se događa s glazbom ili TV emisijom, one su i uvijek će biti sestre koje se vole.

Diskografija Mary Mary

  • To je osobno - 2015. - solo projekt Tine Campbell
  • Pomoć 2.0 - 2015. Erica Campbell
  • Pomoć - 2014 - solo projekt Erica Campbell
  • Idi Get it, 2012
  • Nešto veliko, 2011
  • Zvuk, 2008
  • Mary Mary Božić, 2006
  • Mary Mary, 2005. (Certified RIAA Gold 12/15/2005)
  • Nevjerojatno, 2002 (certificirano RIAA Gold 30.09.2003)
  • Zahvalan, 2000

Marija Marija se također pojavila ...

  • WOW Evanđelje 2014
  • WOW Evanđelje 2012
  • WOW Evanđelje 2011
  • WOW Evanđelje 2010
  • WOW Evanđelje 2009
  • WOW Evanđelje 2008
  • WOW Evanđelje 2007
  • WOW Evanđelje 2006
  • WOW Evanđelje 2003
  • WOW Evanđelje 2001

Mary Mary Starter Pjesme:

  • "Najveća, najveća stvar"
  • "Sjedi sa mnom"
  • "Nešto veliko"
  • "Preživjeti"
  • "Prava zabava (Trevonov rođendan)"

Nagrade Mary Mary

Readers izbor izbora

  • Najbolji umjetnik urbanog evanđelja - 2012
  • Najbolji umjetnik urbanog evanđelja - 2011

Američke glazbene nagrade

  • Omiljeni suvremeni umjetnik za inspiraciju - 2009
  • Omiljeni nadahnuti / kršćanski suvremeni umjetnik - 2005

Nagrade ASCAP

  • Nagrada Zlatna nota - 2011

BET nagrade

  • Najbolji umjetnik evanđelja - 2013
  • Najbolji umjetnik evanđelja - 2011
  • Najbolji umjetnik evanđelja - 2009

Dove nagrade

  • Urbana snimljena pjesma godine "Ustani" - 2009
  • Suvremeni evanđeoski album godine Marija Marija - 2006
  • Urbana snimljena pjesma godine "Ples, ples, ples" - 2004
  • Suvremena evanđeoska pjesma godine "Ujutro" - 2003
  • Urbana snimljena pjesma godine "Hvala" s Kirkom Franklinom - 2002
  • Urbani album godine zahvalan - 2001
  • Urbana snimljena pjesma godine "Okviri (hvalimo vas)" - 2001

GRAMMY Awards

  • Pomoć za najbolji album evanđelja (Erica Campbell) - 2015
  • Najbolja gospel pjesma "Go Get it" - 2013. godina
  • Najbolja evanđeoska pjesma "Bog u meni" - 2010
  • Najbolja evanđeoska predstava "Ustani" - 2009
  • Najbolji suvremeni Soul Gospel album zahvalan - 2000

Nagrade MOBO

  • Najbolji evanđeoski zakon - 2001. god
  • Najbolji evanđeoski zakon - 2000

NAACP Image Awards

  • Izvanredna pjesma "Bog u meni" - 2010
  • Izvanredni umjetnik evanđelja (tradicionalan ili suvremen) - 2009

Nagrade Soul Train Lady of Soul

  • Najbolji Gospel album zahvalan - 2001

Zvjezdane nagrade

  • Grupni duo godine - 2013
  • Suvremena grupa / duo godine - 2013
  • Suvremeni CD godine Go Get It - 2013
  • Urbani / inspirativni singl ili predstava godine „Idi uzmi“ - 2013
  • Specijalni događaj CD-a godine Go Get It - 2013
  • Glazbeni video godine - kratak format "Go Get it" - 2013
  • Suvremeni grupni duo godine - 2010
  • Grupni duo godine - 2010
  • Pjesma godine "Bog u meni" - 2010
  • Urbani / inspirativni singl / performans godine „Bog u meni“ - 2010
  • Urbani / inspirativni singl / Izvedba godine "Nebo" - 2006
  • Suvremeni grupni duo godine - 2004
  • Grupni duo godine - 2001
  • Novi umjetnik godine - 2001
  • Suvremeni CD godine Zahvalan - 2001
  • Suvremeni grupni duo godine - 2001

Mary Mary News:

  • Mary Mary dobiva 6 zvjezdanog kimanja za 2013. godinu
  • Mary Mary dobiva 2 GRAMMY kimanja za 2013. godinu
  • Mary Mary dobiva 2 GRAMMY kimanja za 2012. godinu
  • Najbolji kršćanski albumi - ožujak 2011
  • Nagrade za kršćanske glazbe BMI - 2010
  • Top 20 kršćanskih pjesama 2009
  • Top 10 kršćanskih albuma prodanih u 2005
  • Najbolji albumi urbanog evanđelja

Mary Mary Extras:

  • Urbani evanđeoski videozapisi
  • Kršćanske pjesme o Bogu
  • Kršćanske vjenčane pjesme i ljubavne pjesme
  • Top 10 verzija „O, dođi, svi vjerni“
10 najvažnijih šintoističkih svetišta

10 najvažnijih šintoističkih svetišta

Swami Vivekananda Pozadine

Swami Vivekananda Pozadine

Ekskomunikacija u Katoličkoj crkvi

Ekskomunikacija u Katoličkoj crkvi