https://religiousopinions.com
Slider Image

Bryan Duncan

Bryan Edward Duncan rođen je 16. ožujka 1953. u Ogdenu u državi Utah, sin propovjednika.

Bryan Duncan rane godine

Dok je kao tinejdžer živio u Sjevernoj Karolini, Bryan Duncan počeo je pisati pjesme i svirati gitaru. 1972. godine, kako se povećao njegov talent, student koledža osnovao je Sweet Comfort Band s bubnjarom Rickom Thomsonom i basistom Kevinom Thomsonom. Sweet Comfort potpisao je s Light Recordsom i izdao pet albuma između 1979. i 1983. Nakon oproštajne turneje 1984., Bryan je krenuo solo, krenuvši stazom koja će ga dovesti do više od 25 godina u industriji.

Solo karijera Bryana Duncana

Odlučivši ostati uz Light Records, Duncan je snimio dva albuma prije nego što je prešao u Myrrh za još dva izdanja. 1989. prešao je na Word Records, izdavši još dva albuma prije nego što je 1993. objavio Mercy, svoju blistavu zvijezdu učinio supernovom! Pet hitova broj jedan iz Mercyja s još pet rednih za redom učinio je Bryana Duncana kućnim imenom u kršćanskoj glazbi.

Tijekom sljedećih 10 godina svog ugovora s Wordom, Bryan je igrao prosječno 200 predstava godišnje i bio je vrlo izgorio, boreći se protiv ovisnosti i depresije na svakom frontu.

Kasnije jednim razvodom, jednim programom oporavka i mnogo duša, Bryan je osnovao Nehosoul Band, osnovao vlastitu diskografsku kuću, Red Road Records (skraćeno za Redemption Road Records), pokrenuo radio emisiju pod nazivom Radio Rehab: Put do otkupljenja i dobio preudala.

Citat poznatog Bryana Duncana

s familychristian.com

"Moram priznati da sam se tijekom godina zaista ljutio na svoje neučinkovite sposobnosti. Moja nemogućnost da vrlo dobro prodajem ploče ili ne primim poantu. Kršćani su me pogrešno shvaćali češće nego ne" Upravo sam poslao sve pogrešne signale. I nekako sam se naljutio jer sam se u nekom trenutku osjećao kao da sam trebao biti Božji direktor marketinga. Bog uopće ne želi direktor marketinga. On kaže: "Ja" Ne bavim se poslom. Ulazim u iskustvo odnosa. " Razgovaram o predstavljanju Krista na najgore načine i razmišljam kako mu činim uslugu. "

Zanimljivosti Bryana Duncana

  • Bryan Duncan je u svojoj karijeri od 35 godina imao preko milijun rekordnih prodaja.
  • Osvojio je četiri nagrade Dove, a 2007. je primljen u Kuću slavnih Christian Music.
  • Duncan je napisao dvije knjige, "Dragi Bože ... Stvarno ?: Molitve koje nećete čuti u crkvi" i "Hogwash: Vozite se smilinima ... To čini ljude nervoznima"
  • Bryan se oženio Cassie na plaži u Mauiu, a cipela nije bila na vidiku!

Diskografija Bryana Duncana

S NehoSoul Bandom:

  • Ipak Dancin, 2008
  • Božić NehoSoula, 2005
  • Music City Live, 2005

Solo albumi:

  • Razgovori, 2013
  • Joy Ride, 2000
  • Ljubav traje vrijeme: 17 bezvremenskih klasika, 1999
  • Zadnji put kad sam bio ovdje, 1998
  • Plavo nebo, 1997.
  • Tihe molitve, 1996
  • Božić je Isus, 1995
  • Unidos En El (španjolski), 1995
  • Spor preporod, 1994
  • Mercy, 1992
  • Anonimne ispovijesti luđačkog prijatelja, 1990
  • Whistlin 'In the Dark, 1988
  • Holy Rollin ', 1986
  • Zaveži se, 1985

Sa Sweet Comfort Bandom:

  • Savršeni tajming, 1984
  • Rezna ivica, 1982
  • Hearts of Fire, 1981
  • Izdrži čvrsto, 1980
  • Probijanje leda, 1979
  • Slatki komfor, 1977

Bryan Duncan Starter Songs:

  • "Stvari se mijenjaju"
  • "Jednom kad sam stigao"
  • "El Shaddai / Ti si moje skrovište"
  • "Tvoja ljubav, milosti moja spasonosna"
  • „Raj”
  • "Cijeli moj život"
  • "Pet glatkih kamena"
Obrt za Beltane subat

Obrt za Beltane subat

Najbolje kršćanske radio stanice za tinejdžere

Najbolje kršćanske radio stanice za tinejdžere

Što Biblija kaže o učeništvu?

Što Biblija kaže o učeništvu?